De winkel | Trigger boys & girls | kinderkleding Den Bosch

Onze winkel

 

 

Beste Trigger klant, Wij gaan stoppen. Na ruim 4 jaar met veel liefde en passie Trigger boys & girls gehad te hebben gaan de deuren sluiten. Tot eind januari 2019 zijn jullie nog van harte welkom! Kadobonnen en tegoedbonnen kunnen nog ingeleverd worden. Bedankt lieve klanten voor het vertrouwen! Graag tot ziens in de winkel waar we de wintercollectie uitverkopen met mooie kortingen.

 

Trigger Boys & Girls is gevestigd in het gastvrije ’s-Hertogenbosch. De achterliggende gedachte bij het ontstaan van de naam was: het prikkelen van onze klanten. Graag ontvangen wij u in onze gezellige winkel waar service en gastvrijheid voorop staat. Ons team staat altijd voor u klaar om te zorgen dat u zich thuis voelt in onze winkel.

 

Met een uitgebreid merkenpakket in het middensegment bieden wij u een gevarieerd aanbod. Ook hebben we mooie bijpassende accessoires voor jullie geselecteerd die goed aansluiten op de collectie.

 

Wij richten ons op stoere boys en hippe girls van 2 t/m 16 jaar, ( 92 t/m 176 ). Daarnaast verkopen wij voor de allerkleinsten maat 50 t/m 68, ook erg leuk als kraamkadotje!

 

Trigger boys & girls hanteert een spaarsysteem voor u als klant.

Met het spaarsysteem kunt u als klant verschillende voordelen behalen. Tevens wordt u in het klantenbestand opgenomen waardoor u op de hoogte wordt gehouden van alle acties in de toekomst.

 

Wat zijn de voordelen voor u als klant?

  • Bij elke aankoop (met uitzondering van afgeprijsde artikelen) spaart u.
  • U wordt als eerste op de hoogte gebracht van onze activiteiten & acties.

Hoe spaart u?

Uw aankopen worden automatisch gelinkt zodra u bent ingeschreven in ons klantenbestand. Bij besteding van 250,- krijgt u per post een waardecheque van 12,50

 

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel. Wij zijn de volgende dagen geopend:

 

Maandag            GESLOTEN

Dinsdag               GESLOTEN

Woensdag          10:00-17:30

Donderdag         10:00-17:30

Vrijdag                 10:00-17:30

Zaterdag             10:00-17:00

Zondag                13:00-17:00