De winkel | Trigger boys & girls | kinderkleding Den Bosch

Onze winkel

Trigger Boys & Girls is gevestigd in het gastvrije ’s-Hertogenbosch. De achterliggende gedachte bij het ontstaan van de naam was: het prikkelen van onze klanten. Graag ontvangen wij u in onze gezellige winkel waar service en gastvrijheid voorop staat. Ons team staat altijd voor u klaar om te zorgen dat u zich thuis voelt in onze winkel.

 

Met een uitgebreid merkenpakket in het middensegment bieden wij u een gevarieerd aanbod. Ook hebben we mooie bijpassende accessoires voor jullie geselecteerd die goed aansluiten op de collectie.

 

Wij richten ons op stoere boys en hippe girls van 2 t/m 16 jaar, ( 92 t/m 176 ). Daarnaast verkopen wij voor de allerkleinsten maat 50 t/m 68, ook erg leuk als kraamkadotje!

 

Trigger boys & girls hanteert een spaarsysteem voor u als klant.

Met het spaarsysteem kunt u als klant verschillende voordelen behalen. Tevens wordt u in het klantenbestand opgenomen waardoor u op de hoogte wordt gehouden van alle acties in de toekomst.

 

Wat zijn de voordelen voor u als klant?

  • Bij elke aankoop (met uitzondering van afgeprijsde artikelen) spaart u.
  • U wordt als eerste op de hoogte gebracht van onze activiteiten & acties.

Hoe spaart u?

Uw aankopen worden automatisch gelinkt zodra u bent ingeschreven in ons klantenbestand. Bij besteding van 250,- krijgt u per post een waardecheque van 12,50

 

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel. Wij zijn de volgende dagen geopend:

 

Maandag            GESLOTEN

Dinsdag               GESLOTEN

Woensdag          10:00-17:30

Donderdag         10:00-17:30

Vrijdag                 10:00-17:30

Zaterdag             10:00-17:00

Zondag                13:00-17:00